ISO 9001 certifikat

Vores mål er, at vores patienter altid får en positiv oplevelse, når de besøger os. Derfor er det afgørende, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os i alt – lige fra kvaliteten i behandlingen til servicen på klinikken. Af samme grund begyndte dinTANDLÆGE klinikkerne i 2007 en ISO 9001 certificering, som de første i Danmark.

Vores kvalitetssikringssystem

ISO 9001 er en internationalt anerkendt certificering, som kræver løbende sikring og dokumentation af kvaliteten i behandlingen, hygiejnen og servicen på den enkelte klinik. Det betyder, at der er faste procedurer for alle arbejdsprocesser, hvilket sikrer vores patienter den samme høje og forudsigelige kvalitet – uanset hvor i landet, de bliver behandlet.

Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og dokumentere, at vores tandklinikker lever op til de højeste internationale kvalitetskrav. Et anerkendt kvalitetssikringssystemet skaber unikke fordele for både patienter, klinikker og medarbejdere.  

Den årlige audit bliver gennemført af DNV GL Business Assurance Denmark. I den forbindelse fastlægger vi forbedringstiltag, så klinikkernes procedurer forbliver i konstant udvikling.

Certificeringen er en integreret del af efteruddannelsesaktiviteterne og inddrager samtlige medarbejdere i arbejdet.

Om os

Bliv klogere på hvem vi er.

Hvad ligger bag dinTANDLÆGE og hvad vi står for.

LÆS MERE

Kvalitetspolitik

Kvalitet er et af nøgleord for dinTANDLÆGE. Derfor har vi udarbejdet nogle kvalitetsmål som alle klinikker lever op til.

LÆS MERE

Vores værdier

Sammenslutningen dinTANDLÆGE har et stærkt værdisæt, der respekterer patienter, medarbejdere og miljøet.

LÆS MERE