Klinikkoordinatoruddannelsen

Efterhånden som kravene til administration, dokumentation og personaleledelse bliver større, skal klinikejeren bruge stadig mere af sin arbejdstid på ledelse. Flere klinikker overvejer derfor at ansætte en klinikkoordinator, og mange har allerede gjort det.

Klinikkoordinatorens rolle

Klinikkoordinatoren tager sig, udover en del administrative opgaver, ofte også af de ledelsesmæssige opgaver, som klinikejeren ikke selv ønsker at varetage.

En klinikkoordinator har i dag mange titler: Klinikassistent, sekretær, personaleleder, receptionist med udvidede beføjelser eller ledende klinikassistent, men fælles for dem alle er, at de er dedikerede medarbejdere og uundværlige blæksprutter.

Da klinikkoordinatoren ofte er alene med sine opgaver, kan det være et problem at finde relevante kolleger at sparre med. Derfor er uddannelsen baseret på oprettelse af netværk mellem klinikkoordinatorerne. Netværket skal være forum for sparring og diskussion af de daglige, faglige udfordringer. Det er desuden meningen, at deltagerne skal arbejde med de opgaver, der bliver stillet under uddannelsen i disse netværk.

 

Kursusarrangøren

dinTANDLÆGE har, i samarbejde med Birgitte Holbech, udviklet klinikkooridnatoruddannelsen. Uddannelsen er tidligere gennemført to gange og der er uddannet mere end 30 klinikkoordinatorer gennem tiden.

Klinikkoordinatorer er en eftertraget arbejdskraft. En klinikkoordinator har nogle alsidige kvalifikationer der gør at vedkommende kan varetage variende ledelsesopgaver inden for eksempelvis administration og personalehåndtering.

Praktisk information

 

Deltagerantal

Klinikkoordinatoruddannelsen kræver min. 12 og max. 14 kursister.
Kursisterne vil bliver optaget efter først til mølle–princippet.

 

Sted

Alt efter hvor i landet de tilmeldte deltagere kommer fra, er det planen at skifte mellem kursusstedernes placering, så vi tilgodeser så mange som muligt med hensyn til transport.

 

Tidspunkt

5. - 6. september 2019 
14. - 15. november 2019
9. - 10. januar 2020
12. - 13. marts 2020

Der undervises fra: 
kl. 9.00 - 17.00 på dag 1
kl. 8.30 - 15.30 på dag 2.

Efter hvert modul modtager deltagerne et bevis for deltagelse, ligesom de modtager et diplom efter at have færdiggjort uddannelsen.

 

UNDERVISEREN

Uddannelsen er lagt i hænderne på Birgitte Holbech, som gennem flere år har været en knalddygtig og inspirerende kursusgiver i dinTANDLÆGE. Birgitte har bl.a.afholdt kurset Hands-on ledelse for klinikejere. Hun er således en underviser, der har stor indsigt i forholdene på tandklinikker, hvilket er en kæmpefordel.

 

Yderliger info om klinikkoordinatoruddannelsen

FInd din klinik

dinTANDLÆGE har medlemsklinikker over hele landet. Find nærmeste dinTANDLÆGE her.

Læs mere

Behandlinger

Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger hos dinTANDLÆGE.

Læs mere

Spørg os

dinTANDLÆGE kan svare på næsten alle spørgsmål om dine tænder. Send os gerne et spørgsmål.

Læs mere