Kvalitetssikret tandklinik

Kvalitet er et nøgleord hos dinTANDLÆGE. Vi vil have et højt kvalitetsniveau og vi ønsker at være på forkant med udviklingen. Vi vil være i stand til at dokumentere, at klinikkeren i dinTANDLÆGE lever op til alle krav fra myndighederne - og til patienternes og vores egne kvalitetskrav.

Q-mærket

Vi arbejder med et kvalitetsledelsessystem, som vi har valgt at kalde Q-mærket. Q-mærket bygger på internationalt anerkendte standarder og certificeringer.

Q-mærket betyder løbende forbedringer på klinikkeren gennem oparbejdede procedurer og rutiner, som letter vores dagligdag. Viden om de nyeste metoder og materialer sikrer, at vi er opdaterede på den seneste udvikling og at vi kan give vores patienter den bedst mulige behandling med fokus på kvalitet. Alle procedurer og rutiner er samlet i en digital kvalitetshåndbog.

Vores kvalitetsarbejdet understøttes af kvalitetschefen i dinTANDLÆGE. Kvalitetschefen sikrer en effektiv vidensdeling på området mellem klinikkerne i dinTANDLÆGE.

Q-mærket skaber unikke fordele for både patienter, klinikken og medarbejderne.  

Du kan kort sagt være helt tryg, når du lægger dig i tandlægestolen hos en klinik i dinTANDLÆGE. Vi har styr på hygiejnen, de materialer vi bruger og vores behandlinger.

Hvor ofte bør du gå til tandlæge?

Alle patienter skal inddeles i Sundhedsstyrelsens risikogrupper.

Risikogrupperne

vores tandbehandlinger

Dine egne tænder – hele livet. Et realistisk mål for de fleste, der jævnligt får kvalificeret tandbehandling.

Læs mere