Lider du af tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er ikke noget, som du skal være flov over. Hos dinTANDLÆGE kan du være sikker på, at du altid bliver taget alvorligt – ligegyldigt om dit besøg handler om tandpine, huller i tænderne eller noget helt tredje.

Du er ikke alene med din tandlægeskræk

Det er afgørende for os, at du føler dig godt behandlet og føler, at vi tager hånd om dig – fordi det er ikke flovt at være bange for at gå til tandlægen eller lide af tandlægeskræk. Det er der nemlig mange, der er. Vi er her for at hjælpe dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en ledsager med. Vores klinikker har alle tandlæger med speciale i tandlægeskræk, og vi ved derfor helt præcist, hvordan vi hjælper dig på den bedste måde, så du føler dig tryg.

 

Vi taler om dine behov først

Vores vigtigste opgave er, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen os. Hvis du har mod på at ringe til os og aftale en tid, lover vi dig, at vores tandlæger udelukkende snakker med dig og kigger på dine tænder. Under dit første besøg aftaler vi i fælleskab, hvad der skal ske i den videre proces. Vi borer ikke eller udfører anden behandling under dit første besøg medmindre du ønsker det. 

Andre behandlinger

FInd nærmeste klinik

Har du bruge for en tandbehandling kan vi hjælpe dig. Find nærmeste dinTANDLÆGE her.

Læs mere

Priser

Hvad koster en behandlinger hos tandlægen?
Se priserne på de faste ydelser. 

Læs mere

Spørg os

dinTANDLÆGE kan svare på næsten alle spørgsmål om dine tænder. Send os gerne et spørgsmål.

Læs mere