Om os - dinTANDLÆGE

Ideen bag dinTANDLÆGE er at dele erfaringer og viden med hinanden. På den måde sikrer vi den bedste behandling for vores patienter, fordi vi baserer behandlingerne på den nyeste faglige viden.

Faglig udvikling

Vores første prioritet er, at du er tryg, når du sætter dig i tandlægestolen hos os. Den tryghed skaber vi ved at være blandt de bedste i branchen, fordi vi hele tiden ønsker at udvikle og forbedre os.

Udviklingen sker på daglig basis, når klinkkerne imellem udveksler erfaringer, viden og sparrer med hinanden. Det betyder, at vi hele tiden er opdaterede på den nyeste viden og implementerer den i vores hverdag. Alt sammen for at give dig den bedste oplevelse.

 

Kliniksamarbejde

dinTANDLÆGE er bygget på ideen om at dele erfaringer og viden blandt tandklinkkerne. Derfor bliver erfaringer med nye behandlingsmetoder lynhurtigt delt blandt medlemmerne af dinTANDLÆGE.

Det er et unikt samarbejde, som gør, at du som patient altid kan regne med samme, høje kvalitet i behandlingen hos os. Det er uanset hvilken en af dinTANLÆGEs klinkker, du besøger.

Tandklinikkerne i dinTANDLÆGE er forpligtet til at leve op til en række høje kvalitetskrav. Vores klinikker arbejder efter et kvalitetsledelsessystem, som sikrer en ensartet og høj kvalitet i alle behandlinger hver gang.

I øjeblikker er 37 klinikker en del af sammenslutningen dinTANDLÆGE.

Vores værdier

Sammenslutningen dinTANDLÆGE har et stærkt værdisæt, der respekterer patienter, medarbejdere og miljøet.

LÆS MERE

Kvalitetssikring

Klinikkerne hos dinTANDLÆGE har et højt kvalitetsniveau og vi lever selvfølgelig op til alle myndighedernes krav.

LÆS MERE

Kvalitetspolitik

Kvalitet er et af nøgleord for dinTANDLÆGE. Derfor har vi udarbejdet nogle kvalitetsmål, som alle klinikker lever op til.

LÆS MERE